Anders oplevelse med Bille MC og Yamaha

Bille MC har eksisteret siden 2002 og forsyner MC og ATV-entusiaster med gode oplevelser på landevejen og i terrænet. Det har efterhånden skabt en loyal og tilbagevendende kundegruppe og i dag skal vi møde Anders fra Aarhus, da han har en del erfaringer med at handle hos Bille MC.

Det er de to primære grunde til at Anders Kam handler sine motorcykler hos Bille MC. For Anders handler det nemlig om mere end bare at få en fed high performance motorcykel – det handler også om at have ro i maven og vide, at man har gjort en god handel, når underskriften er sat.

 

”Jeg har kendt John Bille og teamet hos Bille MC i mange år og handlet flere motorcykler af John. Jeg er altid sikker på, at have gjort en god handel og fået en reel behandling. Det betyder alt, når man investerer så mange penge i en MC”

 

En god handel for Anders betyder blandt andet, at man føler sig godt behandlet og får en ordentlig rådgivning i hele købsprocessen –

alt fra afdækning af kørselsbehov og kørestil til priser, transparente kontraktforhold og service i forbindelse med alt fra forsikring, finansiering og sikkert køreudstyr.

 

Anders påpeger også, at hos Bille MC er man altid velkommen til at sparke dæk i butikken på Sverigesvej 10 i Skanderborg og få en kop kaffe.

 

”Har jeg efter købet af mine motorcykler haft behov for at stille spørgsmål til John eller værkstedet, så tager de altid imod mig med et smil og hjælper gerne. Jeg har eksempelvis efterbestilt diverse stumper og ekstraudstyr hos dem og de har altid hjulpet og guidet mig.”

”Jeg har kendt John Bille og teamet hos Bille MC i mange år og handlet flere motorcykler af John. Jeg er altid sikker på, at have gjort en god handel og fået en reel behandling. Det betyder alt, når man investerer så mange penge i en MC”

Anders Fra Aarhus

Yamaha kører bare fantastisk!

Da Anders skulle have sig sin første mc, var han meget i tvivl om hvad han egentlig havde behov for og lyst til? Han prøvede forskellige mærker og forskellige kørestile. Det gjorde ham endnu mere i tvivl. Han valgte at køre ned til John Bille og her kunne han endelig begynde at få be- og afkræftet nogle af de tanker, han havde gjort sig i research-processen.

 

”John lod mig prøve forskellige modeller med forskellige kørestile og det var her at jeg opdagede hypernaked-modellerne. Det var rart at komme et sted hen hvor man kunne prøve at sidde på de forskellige modeller, prøve nogle af dem og ikke mindst få rum til at tænke over det – der blev ikke presset noget ned over hovedet på mig.”

 

For Anders var valget om Yamaha ikke svært. Kørestilen og lyden er bare helt unik.

”Det gode ved at handle ved Bille MC er også, at de har deres eget kvalitetsværksted! Så man ved, at de nye motorcykler er samlet korrekt og gjort køreklare samt at de brugte maskiner har været igennem Jens’ værksted til kvalitetstjek. Og så fik jeg blandt andet eftermonteret en Akrapovic udstødning hos Bille og nu lyder den udover det sædvanelige.”

Valget faldt på..

En Yamaha MT-09 SP 2021-model. Anders har faktisk haft to af dem nu og det er blevet en klar favorit! I forbindelse med at Anders skulle have den nye 2021 model købte John hans brugte til en fair pris. Anders blev også klædt på med nyeste mc-tøjmode fra RVLT, der sælges i butikken til skarpe priser.

”Jeg kan klart anbefale Bille MC og Yamaha – uanset om du er erfaren eller nybegynder! Og er du nybegynder kan du få alt i butikken.”

Hvad med dig?

Du kan altid:

  • tjekke vores side “Se vores udvalg her” og se udvalget af nye- og brugte kvalitetsmotorcykler, 
  • ringe på 8657 9707 eller 
  • kigge forbi Sverigesvej 10 i Skanderborg. 
Vi glæder os til at se dig og måske finde dit næste køretøj. 
Scroll to Top