Hvad mener vores kunder om deres oplevelser med Bille MC og Yamaha

Siden 2002 har vi hjulpet rigtig mange kunder med at realisere deres drøm – enten MC, ATV eller Quad bike. Det er svært at gøre alle 100% tilfredse, men vi gør en indsats – hver gang. Nogle af vores faste kunder, der har erfaringer med både butikken og værkstedet, har indvilliget i at fortælle om deres købs- og serviceoplevelser hos os.

Et lille udsnit af glade kunder!

John giver altid en super service og vil gerne gøre det godt for dig som kunde – og sådan har det altid været. Jeg har fået den samme gode service ved alle 7 handler. Jeg har også altid oplevet, at John tager min gamle mc i bytte og han giver altid en fair pris, så det kan betale sig at den indgår i handlen.


Jeg kan også godt lide at komme hos John Bille og hans Team på Sverigesvej 10. Der er altid kaffe på kanden og masser af motorcykler at kigge på. Jeg kan godt finde på at kigge forbi dem i ny og næ.

Henrik Thomassen

8660 Skanderborg

Bille MC gør en ekstraordinær indsats for at hjælpe og det er altså skønt,at opleve den form for service! Man kan også altid regne med dem – en aftale er en aftale. Det har altid gjort mig tryg som kunde i forretningen og blandt andet derfor handler jeg udelukkende hos dem.

 

Når man besøger butikken i Skanderborg, er der altid en god, hyggelig stemning og den oplevelse gør indtryk. Man har lyst til at komme igen. Dertil har de også altid et stort udvalg i butikken, som man kan blive inspireret af – både nyt og brugt.

Carsten Rasmussen

8362 Hørning

Jeg har kendt John Bille og teamet hos Bille MC i mange år og handlet flere motorcykler af John. Jeg er altid sikker på, at have gjort en god handel og fået en reel behandling. Det betyder alt, når man investerer så mange penge i en MC

 

Har jeg efter købet af mine motorcykler haft behov for at stille spørgsmål til John eller værkstedet, så tager de altid imod mig med et smil og hjælper gerne. Jeg har eksempelvis efterbestilt diverse stumper og ekstraudstyr hos dem og de har altid hjulpet og guidet mig.

Anders Kam

8000, Aarhus C

Scroll to Top