Bag styret på Bille MC

Benzin i blodet og olie på fingrene

Velkommen til Bille MC, hvor passionen for motorcykler og ATV ikke bare er en hobby – det er en del af vores fælles DNA. 

 

For os der er intet federe end at mærke motorcyklen og kurvernes dans under sig, samtidig med at motoren brøler, så det runger helt ind i hjertekammeret. Det mener vi er livsglæde.

 

Siden 2002 har Bille MC forsynet MC- og ATV-entusiaster med udstyret til gode oplevelser i såvel terræn som på landevejen. Som autoriseret Yamaha-forhandler, er vi repræsenteret ved hele det store Yamaha modelprogram.

 

Vi kan også rådgive om finansiering og forsikring i samarbejde med vores partnere – og det er til yderst konkurrencedygtige priser.

Fokus på detalje og kvalitet

Vores modeludvalg er bredt og dækker alt fra sport, over custom, til touring. Alle motorcykler er omhyggeligt udvalgt, klargjort og serviceret på eget værksted, og der er altid gode tilbud på nyere klargjorte motorcykler.

 

Skulle den ønskede motorcykel ikke være på vores lager, hjælper vi gerne med at skaffe den via vores store omfattende netværk, så du får alle dine behov og ønsker opfyldt.

Erfaring og entusiasme

John Bille ejer og driver Bille MC. John bruger hvert år timevis på de danske solskinbelagte landeveje og crossbaner.

 

“For mig er det fedt, at jeg kan arbejde med min hobby. Det tror og håber jeg på, at kunderne kan mærke. En god og ærlig service kombineret med fede motorcykler er basis for en god købsoplevelse” – John Bille, ejer.

 

Med andre ord er det eksperter med stor erfaring og interesse for maskinerne, du møder hos Bille MC. Både i butikken og på værkstedet.

 

Kig forbi vores forretning i Skanderborg eller kontakt os på telefon 86 57 97 07, via kontaktformularen her på siden eller via mail: info@billemc.dk

Spørgsmål? Så har vi svaret. Kontakt os nu!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skriv dit fulde navn.
Skriv din fortrukne email adresse
Vær gerne udførlig og grundig. Så kan vi nemmere hjælpe dig videre.
Scroll to Top